Om Oss

Travel Factory -

Travel Factory har sina rötter i Flygvaruhuset och vi har därför över 15 års erfarenhet i resebranschen.

Genom vår långa erfarenhet har vi redan en stor inarbetad kundbas och en gedigen kompetens Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica. Detta borgar för att vi kan presentera den ultimata reseportalen.

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att kunna erbjuda hög kvalitet och service samt bra priser till både affärs- och privatresemarknaden.

 

Vårt utbud

Travel Factory specialiserar sig på bland annat paketresor till Premier League, La Liga, Serie A och Champions League. Vi erbjuder replica watches individuella paketlösningar ampassade till kundens behov. Vi kan hjälpa dig att upptäcka Europas största fotbollsarenor.  Vi specialiserar oss på att erbjuda en perfekt lösning för dig som vill åka och se högkvalitativ fotboll i Europas hetaste ligor.

 

Tillgänglighet

Tillgänglighet är ett nyckelord för oss på Travel Factory. Därför har vi valt att lyssna på våra kunder så att vi verkligen finns tillgängliga på de platser, via de kanaler och på de tider som passar våra kunder.

Travel Factory har tre försäljningskanaler: via telefon, internet och via resebutik.

 

Omtanke

På Travel Factory möter ni en kunnig, erfaren och intresserad personal, som lägger stor vikt på att alltid tillmötesgå kundens önskemål. Oavsett resans målsättning; semester, arbete, gruppresa, eller specialintresse, så strävar vi alltid efter att överträffa kundens förväntningar.

Vare sig det gäller den enklaste bokningen av en flygstol eller en skräddarsydd resa, sammansatt av flygbiljetter, hotell, transfers och turer hjälper vi kunden att nå den bästa lösningen. Vi utgår från en analys av kundens behov.

 


 

 

STOCKHOLM
Olofsgatan 7
111 37 Stockholm

Tel: 08-21 95 25

Fax: 08-10 54 28
E-mail: info@travelfactory.se